keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Pääsiäisen viettoon lähdössä

Pääsiäiskortit on nyt askarreltu ja lähetetty ja ainakin osa on jo perillekin mennyt:-)

Tässä tämän vuotinen teemani, tyylillä "helppo". Eli ostin 20 kpl setin Tiimarin halpispääsiäiskortteja ja leikkasin selkeät hahmot irti, tein valmiisiin kaksiosaisiin kortteihin pienet viillot taitoskohtaan niin että hahmot pystyi liimaamaan kiinni => tuloksena kolmiulotteiset hahmot jotka pompahtaa pystyyn kun kortin avaa. Tekstinkin voi leikata mukaan valmiista korteista niin ei tarvitse kirjoitella, etenkin kun ei ainakaan Tiimarista vielä löytynyt ääriviivatarroista Hyvää Pääsiäistä-tekstejä. Kukkatarrat on Tiimarin 200 tarran bokseista. Ja tämä ei sitten ollut Tiimarin mainos;-)



Sivukuvasta näkyisi tekniikka ehkä paremmin, mutten älynnyt kuvata korttia siltä suunnalta. Jos joku haluaa tarkennusta, voin täsmentää tekemällä yhden kortin vielä ja kuvata sen. Joka tapauksessa helppo systeemi ja toimii myös muissa korteissa. Etenkin kun juhlien mentyä yleensä kortteja saa vielä halvemmalla eli seuraavaan vuoteen voi varautua jo valmiiksi...

***

Nyt on matkaneulekin sitten puikoilla ja voin alkaa pakkailla muita reissutavaroita (neulomus on tietysti ensin hoidettava kuntoon, ennen kuin voi edes ajatella vaatteiden pakkaamista...).

Kuvassa vanha tuttu Ruska-huivini uudesta liukuvärjätystä Viron villasta, tosin väri ei näy kun pitsikuvio näytti niin hyvältä vastavalossa. Tipunen kuvassa on huovasta ommeltu pääsiäiskoriste joka lentelee ikkunan sisäpuolella, vaikkei ohutta ripustuslankaa oikein taida näkyäkään...

Ja vielä pikku mainos: julkaisen Ruska-huivini ohjeen omilla ohjesivuillani Pääsiäisen jälkeen, eli se tulee olemaan sitten kaikkien saatavilla, ei vain Ullan jäsenten!!


Aurinkoista Pääsiäistä kaikille lukijoilleni, tapaamme taas pyhien jälkeen!!




7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset Ruska-huivin ohjeen julkaisusta!

t. uskollinen lukijasi :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Iloista pääsiäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa pääsiäistä!!

MINNA kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!!

Outi kirjoitti...

Oikein mukavaa pääsiäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,sain juuri valmiiksi Jilistä sukat. Todella nopeata ja sopivan pehmeätä sukkalankaa ;-)
Hyvää pääsiäistä -Terde

Oranssi kirjoitti...

Kiitos Holvit-pitsihuivin ohjeesta. Oli mukava toteutettava.

http://insideout.vuodatus.net/blog/1200076