keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Pikku neuleita

Takatalven yllättäessä kaupunkioloissa, oli ihan pakko neuloa jotain käsiä lämmittävää. Olin nimittäin vienyt varastoon jo kaikki lapaset ja myös sellaiset käsineet, jotka olisivat kevättakin väriini sopineet (vaaleanpunainen). Katsoin myös parin kaupan ale-laarit olisiko niissä ollut halvalla jotain sopivan värisiä käsineitä, mutta kun ei ollut, kipaisin hakemassa Anttilasta ale-Santorinia pari kerää ja niistä syntyi eilen illalla nämä:



Ranskanpastillikämmekkäät
Malli: Oma
Lanka: Novita Santorini
Puikot: 3,5 mm bambut


Kämmekkäät ovat tietenkin yhteensopivat tämän Ranskanpastillihuivin kanssa (ohje), jota edelleenkin tykkään käyttää, vaikka se on jo useamman vuoden vanha huivi!


Eilen Matkatavaroita purkaessani huomasin myös että neuloinhan lomalla muutakin kuin yhden huivin, eli nämä Rinsessasukat! Miten olin ne ihan unohtanut:


Rinsessasukat, koko 23
Malli: mukaillen Ullan ohjeesta
Lanka: Nalle Colori, pastelliväri
Puikot: 3 mm bambut

Dementiani koski myös näitä ostoksia:


Lomareissulla kirpparikierrokselle löytyi ihania aarteita! Pussillinen ihania nappeja 10 sentillä ja nuo lankakartiot 1 eurolla yhteensä. Kartioissa lankaa on tosi paljon, se on ihanan ohutta, juuri sopivaa huivilankaa. En tiedä tosin yhtään mitä materiaalia lanka on, mutta ihanan pehmoista se on! Olisikohan mitään vinkkejä miten materiaalia voisi tunnistaa??

Kiitos kaikille nettikirjakauppoja vinkanneille! Nyt varmaankin saan täydennettyä neulekirjastoani:-)




4 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiva lankalöytö! Olen itsekin kirppareilta yrittänyt etsiä ohutta konelankaa huivilangaksi, mutta ei ole vielä tärpännyt. Kokeile polttotestillä selvittää mitä lanka on. Villa murenee ja akryyli sulaa möykyksi. Lisää löytyy asiasta http://www.fabriclink.com/Burntest.html

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat kämmekkäät! Sinä se osaat!

Elina kirjoitti...

Ovatpas herkullisen näköiset kämmekkäät!

Heidi kirjoitti...

kämmekkäät tai kynsikkäät..taitaa olla joku buumi menossa. Laitoin juuri susannan käsityö -blogiin kommenttia sen kynsiköistä, kun minäkin juuri tein semmoisen laiset jotkut.. =D