perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Paketti tuli!

Iik! Sain jo tänään voittamani arpajaisvoiton ihanasonjan blogista ja paketin sisältö oli ihana yllätys! Ensinnäkin odotin sitä tulevaksi vasta ensi viikolla ja siksikin se oli oikeasti yllätys (on aina hyvä merkki kun postipoika soittaa ovikelloa... jokin suurempi kirjelähetys sieltä aina silloin on tulossa, ja yleensä jotain neulontaan liittyvää).



Näin ihania juttuja paketissa oli!! Todella kauniin syksyisen väriset Juliat, sopivat yhteen ihanasti. Tarroja, helmiä ja tietty namiakin! Namit etenkin tulivat juuri sopivalla hetkellä eli kun olin ihan uupunut naperon kanssa leikkimisestä koko aamupäivän ja olin laittamassa häntä päiväunille, siis oma aikani oli juuri alkamassa!

Kiitos kiitos ihanasta voitosta! Nää arpajaiset on kivoja:-)))

Sitten seuraavaksi ne eilen mainitsemani kämmekkäät



Kämmekkäät
Malli: oma
Lanka: Gjestal Maija, 50 g
Puikot: 3 mm sukkapuikot
Muuta: Tuli sen verran hyvä kämmekkäiden perusmalli että laitan piakkoin ohjeen ohjesivulleni.



Yksin on hieman hankala kuvata molempia kämmekkäitä yhtäaikaa, koska olisin halunnut ne kuvata kädessä. Kuvasin kyllä ne lojumassa pöydällä muttei niistä oikein mitään näe sillä tavalla. Ylemmässä kuvassa näkuu langan oikea väri, joka on ihanan ruskea, tosin kylmä ruskea kun esim. vertaa Nallen ruskeaan, joka on lämmin ruskea.
Sitten vielä löytö lehdestä:


Myyköhän Benetton tosiaan tällaisia? Itse voisi tehdä ihan vastaavan...:-) Näyttää aika iisiltä mallilta!


Edit: Mikähän kuvakoko olisi hyvä blogissa? Tämä on ainakin liian suuri? Mutta se vanha on aika pieni... Kuinka moni jaksaa klikkailla isompaa kuvaa kuitenkaan...

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pienempi kuva oli parempi tähän pohjaasi nähden. Jos käytät isompia kuvia, muokkaa pohjaasi niin että tuo kohta mihin kirjoitat on leveämpi.

Pia Nore kirjoitti...

tiina: niin vähän ajattelinkin... ehkä vanha kuvakoko on hyvä kun en jaksa nyt alkaa kokonaan uutta sivupohjaa laittamaan. Pitäisi muuten kaikki linkit laittaa uudelleen jne...

Susanna kirjoitti...

Voithan sä kokeilla vaan vähän leventää pohjaa, josko se sivupalkki ei pienene niin paljoa että tarttis niitä muutella? Mä postaan flickrin kautta jos hello on nurin, ja oon miettinyt ihan samaa noista kuvista. Ne koot menee kummasti.

Noi kämmekkäät näyttää ihanan lämpimiltä (tulin just sisälle, hypittiin tunti tuolla pakkasessa lasten kanssa :/)!

Ja vielä, Benetton varmaan tosiaan myy tuollaisia. Ainakin kuulin että siellä oli ollut sellaisia ketju-kaulahuiveja kuin Loop-d-loopin kannessa. kuva

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Me jouduttiin tekemään oppikoulun ensimmäisellä luokalla vuonna 1972 käsitöissä ton Benettonin mainoksessa olevan kaltainen huppupäähine. Siinä oli kantapääkavennuksen tavoin tehty muoto ja kukaan ei niitä ikinä päähänsä pistänyt, silloin ei muutenkaan kukaan pipoa tms. päähänsä suosiolla käyttänyt, vaan avopäin kuljettiin kovillakin pakkasilla. Opettaja selitti, että tässä opitaan samalla sukan kantapääkavennus, se siis tehtiin sukan sijasta, sukkaa emme koskaan tehneet käsityötunnilla. Mua vieläkin puistattaa se päähine, se oli tummanruskeasta langasta ja malliltaan ihan kuin jollekin tarhaikäiselle tarkoitettu kurahaalarin kanssa pidettäväksi...

ihanasonja kirjoitti...

Kiva jos arvontapalkinto oli mieleinen. Ihmisiä on niin erilaisia, että on joskus vaikeaa keksiä jotakin mikä sopisi varmasti kaikille.